Netra Zutt

Over mij

Netra Zutt

Mijn naam is Netra J. Zutt (1969 Alkmaar)
Na mijn VWO afgerond te hebben ben ik op wereldreis gegaan.
Na een vliegtuigongeluk (Faro) begon mijn innerlijke reis.
Eerst via Stemtherapie en Lichaamswerk (Jean-René Toussaint)
Daarna heb ik in een Internationaal Therapeutisch Meditatie centrum de Therapeuten- en Encounter-training afgerond en ben ik mij voor Meditatie gaan interesseren (1996-2003).
Daar ontmoette ik mijn Duitse man en samen zijn wij in Italie gaan wonen. Wij kregen twee dochters en ik heb mij geweid aan ons gezinsleven en alle uitdagingen die daarbij horen.
Sinds 8 jaar wonen wij in Nederland, eerst in Alkmaar en nu sinds kort in Bergen.
In 2021 heb ik mijn 4-jarige opleiding Trans-persoonlijke counseling op HBO-niveau afgerond aan de Academie voor Integrale menswetenschappen SPSO (Stichting Psycho-Sociale Opleiding).
De afgelopen jaren ben ik mij bezig gaan houden met Reiki en Tarot.
Ik werk part-time als zelfstandig particulier zorgverlener en begeleid mensen met o.a. Dementie, MS, NAH, PTSS, Parkinson en hun mantelzorgers. (zie voor verdere info: Amada Zorgcollectief)
Daarnaast geef ik Reiki en Tarot sessies en Ikebana workshops.

Systemisch Werk, Emotionele en Lichamelijke bewustwording, Meditatie, Reiki, Tarot en mijn Intuïtie zijn een aantal van de tools die ik in kan zetten in mijn sessies, maar vooral luisteren en samen de rode draad blijven vinden in jouw zoektocht naar jezelf, zijn het belangrijkst.

Thema’s waar ik ervaring mee heb zijn; Ouderschap, Multi-Lingual Gezinsleven in een ander land, Liefdesleven, Trauma verwerking, Emotionele en Lichamelijke bewustwording, Meditatie in het dagelijks leven.
Sessies kunnen ook in het Engels en ik versta ook Duits en Italiaans (spreken iets minder).
Neem contact op om te boeken voor een bel afspraak


Bodhi Netra means Awareness guide.
The Art of traveling with awareness ; The guide doesn’t know the destination but knows the art of traveling with awareness